Jelenlegi hely

Szülői vélemények a Zala megyei bölcsődékről

Az Egerszegimami.hu 2012 őszi "A mi bölcsődénk" című pályázata keretében szülők osztották meg tapasztalataikat gyermekük bölcsődéjével kapcsolatban.

Az Egerszegimami 2012 őszi "A mi bölcsődénk" című pályázata keretében szülők osztották meg tapasztalataikat gyermekük bölcsődéjével kapcsolatban.

Egyesített Bölcsőde Belvárosi Bóbita Bölcsőde Gyerekközpontú, gyerekszerető gondozónők.
 
Nagyon jól felszereltek a csoportszobák és az udvar.
Kedvesek a gondozónők.
  Nagyon aranyos és jó nevelők vannak. Szép a bölcsőde és jól felszerelt.
  Szakmailag jól felkészült, kedves gondozónők, jól felszerelt, gyönyörű, szépen karbantartott bölcsőde.
  Pozitív tapasztalatok alapján, hiszen három gyermekem töltötte vidám bölcsis éveit a nagyszerű nevelők mellett A gondozónők lelkiismeretes, vidám, családias környezetet teremtenek a piciknek. Emellett tiszta környezet, egészséges ételek várják Őket.
Egyesített Bölcsőde Meseház Bölcsőde Mi azért szeretjük ezt a bölcsődét mert sok olyan program, rendezvény van ahol mi szülők is ott lehetünk. Az udvar is szép, rendezett meg a csoportszobák is jól fel vannak szerelve. A kisgyermek nevelők nagyon kedvesek kisfiam nagyon szereti őket!
 
Mert minden dolgozó maximálisan gyermekközpontú.Gyermekem jól érzi magát, nyugodtan hagyom ott, míg dolgozom. köszönöm nekik.
Koller András Mátyás Süni csoport
Egyesített Bölcsődék Cseperedő Bölcsőde Nem tudnék csupán egy választ jelölni, hiszen gyermekem, illetve számunkra fontos, hogy a gondozónővel szimpatizáljon, a bölcsöde és környezete, színvonalas legyen. Tudjuk, hogy gyermekünk megfelelő szakmai háttérrel rendelkező gyermeknevelőhöz kerüljön, biztonságban tudjuk gyermekünk, illetve biztosított legyen életkorának megfelelő mozgásbeli és értelmi fejlődése. Kedvesek a gondozónők, jól felszereltek a csoportszobák.
  Szép a környezet és a világ legkedvesebb gondozónői dolgoznak a bölcsődében. Gyermekem 7 hét alatt 6 mondókát tanult meg napközben és ha otthon vagyunk akkor is sokszor emlegeti a gondozónéniket. :-)
  A nagyobb testvérnél csak jó tapasztalataink voltak,szeretettel fordulnak a gyerekek felé.
  A gondozónők nagyon szimpatikusak és gyermekközpontúak. Ezen túlmenően, nagyon tetszik nekem, a gyermekek részére biztosított személyi- és tárgyi állandóság, ami biztonságot nyújt gyermekem számára.
Egyesített Bölcsődék Napsugár Bölcsőde Nagyon kedvesek a gondozónők. Jól felszerelt.
  Nagyon gyermek központú,családias a légkör. A gyermeknevelők nagyon kedvesek,nagyon szeretik őket a gyerekek. Rugalmasak, figyelembe veszik a szülők véleményét, kérését. A gyerekek jókedvűen mennek a bölcsődébe (ikreim vannak), rengeteg éneket, mondókát tanulnak. A tárgyi környezet is kiváló, hatalmas udvar... Egyszóval minden ideális :-). Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a Csőrike csoportot.
  Nagytesó is ide járt. Meg vagyok elégedve a csoportszobával, udvarral is.
Egyesített Bölcsődék Tipegő Bölcsőde Közel van az óvoda, az iskola a testvéreknek.
  Nagyon szerettük a gondozónéniket, ahogy a gyerekkel foglalkoztak és ahogy szerették őket.
  Kis csoportlétszám, kedves, tapasztalt gondozónők, nagy udvar, jó játékok, homokozó
  Elsősorban a gondozónők kedvessége, odaadása miatt, másodsorban a csoportszoba kialakítása, felszereltsége miatt, s nem utolsó sorban a nagy, rendezett udvar miatt.
  Ismerőseimtől nagyon sok jót hallottam a Tipegő bölcsődéről, és nagyon örülök, hogy Kisfiamat ide írattam be idén szeptemberben. Elsődlegesen a gondozónőket szeretném kiemelni, akik nemcsak nagyon kedvesek, következetesek, kiegyensúlyozottak, hanem  szakmailag is a „toppon” vannak, és jó látni és tudni, hogy ezáltal  a legjobb nevelésben részesítik a gyermekemet. Számomra megnyugtató, hogy a gyermekem a legjobb helyen van, odafigyelnek rá, sok szeretetet kap, tudása napról napra gyarapodik, ami csak és kizárólag az Ő gondoskodásuk eredménye. Minden kérdésemre  mindig készségesen válaszolnak, és kérésre v. kérdés nélkül is hasznos tanáccsal is ellátnak. Tisztelet és köszönet Nekik! A bölcsőde udvara  nagyon szép és  rendezett, „hangulatos” ahol sok érdekes játék található, a csoportszobák is nagyon sok játékokkal, könyvekkel stb. vannak felszerelve. Azt is meg kell említenem, hogy  nagyon finomak az ebédek is hiszen a Kisfiam  mindig nagyokat és jóízűen eszikJ
  Nagyobbik gyermekem is idejárt. Nagyon meg voltam/vagyok elégedve a gondozónőkkel.
  Nagyon kedvesek és következetesek a gondozónők, rengeteg gondoskodás, szeretet és kedvesség,  a csoport és az udvar is, rengeteg játékkal van felszerelve, folyamatosan törekszenek a gyerekek fejlesztésére, nevelésére, van sószoba.
  Azért a Tipegő bölcsődét választottuk,mert pozitív véleményeket hallottunk ismerőseinktől, akiknek ide jár a gyermekük, és személyesen is meg tudtuk ismerni a bölcsődét játszóház keretében, melynek során csak jó körülményeket tapasztaltunk. Azért, mert nagyon kedvesek, segítőkészek a gondozónők, jól bánnak a gyerekekkel, odafigyelnek rájuk minden téren. Csoportszobák jól felszereltek, tágas és rendezett az udvar.
  Nagyon kedvesek a gondozónők, igazán gyermek centrikusak. Nagy udvarral rendelkezik a bölcsi és van lehetőségük a gyerekeknek akkor is a szabadba tartózkodni, ha az udvaron sár van. A nagy térkövezett területen van elég helyük szaladgálni, csúszdázni, motorozni.
  mert teljes egyetértésben tudunk együttműködni a gondozónénivel, mivel  nevelési módszerével teljesen azonosulni tudunk. hatalmas udvara, szép környezete van, illetve a gondozónéni  személye miatt.
Egyesített Bölcsődék Űrhajós Bölcsőde A gondozónők kedvesek, rend és tisztaság van mindenhol. A lehetőségeikhez mérten mindent megtesznek a gyerekekért.
  Jól felszereltek a csoportszobák és az udvar nagy és sok játék van ott is. És a gondozónők is kedvesek
  Nagyon kedvesek a gondozónők. / Rendezett az udvar. / Jól felszereltek a csoportszobák. stb.
 
Döntésünket az is befolyásolta, hogy lakhelyünköz ez a bölcsi van a legközelebb. Gyermekeim, azért szeretnek ebbe a bölcsödébe járni, mert gondozónőjük EDITKE nagyon kedves, nagy a bölcsi udvara és sok érdekes játékot találhatunk itt. Nem utolsó sorban nagyon finomak az ebédek, kicsikéim mindig nagyokat lakmároznak itt.
Zsejke és Danika - Napocska csoport
  Két gyermekünk járt ebbe a bölcsibe. Edit, Ági, Klári,Erzsi és Bea nénikhez. Elsőként azért volt szimpatikus, mert nagy zöld, árnyékos udvarral rendelkezik, ahová szinte csak fagyok esetén nem mennek ki. Ekkor a gondozónőket még nem ismertük. Az első nagyon pozitív tapasztalatok után második gyermekünknél nem volt kérdés, hogy ide jövünk, ekkor már konkrétan kerestük a gondozónőket (a többiek is aranyosak, de velük már nagyon jó volt a személyes kapcsolat). Rugalmasak, kedvesek, nagyon szép az épület a felújítás után. Mindig tájékoztattak, milyen napja volt a kicsinek, biztonságban éreztem ott a gyermeket. Az is sokat számít, milyen a szülői közösség, mert ez legalább annyit javíthat, vagy ronthat a hangulaton.
  Fő szempont a gondozónő volt, de beleszerettünk a környezetbe is. Én elsősorban pótanyát kerestem a gyerekeimnek arra az időre, még nem lehetek velük. Reggel nyugodt szívvel válok el tőlük, mert tudom, hogy jó helyen hagyom őket. A gyerekek is nagyon megkedvelték. Kint nagy a tér, bent sok a játék. Kérdéseimre mindig készségesen válaszolnak, és kérésre hasznos tanáccsal is ellátnak.
  Nagyon kedvesek, következetesek a gondozónők, rendezett a csoport és az udvar is, rengeteg játékkal van felszerelve, folyamatosan törekszenek a gyerekek fejlesztésére, nevelésére, van sószoba
  mindenert. a rengeteg gondoskodas, szeretet, kedvesseg, fejlesztes, tanitas amit kap a kisfiunk az meghalalhatatlan. a tisztasag es az eszkozkornyezet ami korbeveszi oket, nagyon megnyugtato. imad itt lenni a kisfiunk pedig Ő nehezen fogad el uj kornyezetet.
  Mert odafigyelnek a gyerekre és sok-sok szeretetet kap. Eddig csak pozitív benyomásaink vannak a gondozónőkről, a bölcsiben található programokról és a bölcsi által nyújtott lehetőségekről
 
Az én kisfiam halláskárosult, és a gondozónők nagy odafigyeléssel foglalkoznak vele, és a fiam is nagyon szereti őket.
Folyamatosak a bővítések a csoportban és az udvaron is!
Mi csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
  Jól felszerelt csoportok, rendezett udvar sok játékkal, hozzáértő gondozónők, bölcsi közelsége.
  Kedves gondozónők, szép, jól felszerelt csoportok.
  Segítőkészek, kedvesek és megbízhatóak a gondozónők, ami nagyon fontos egy "kezdő" anyukának. Aggodalmainkra mindig megnyugtató választ kapunk. Nyugodt szívvel tudom rábízni a gyermekemet Ági és Niki nénire. A bölcsőde környezete rendezett, tiszták, és szépek a csoportszobák. Ugyan még csak 2 hete járunk a bölcsibe, de már most biztos vagyok abban, hogy kisebbik fiamat is ide viszem.:-))
Szivárvány Bölcsőde Kedvesek a gondozok, jó foglakozások vannak. Sok kézműves foglakozás van. Ha az időjárás egy picit is engedi mennek levegőzni, motorozni, nem tartják benn Őket!!Ami nagyon jó. Szépek a csoportszobák, kellemesek " kuckósak".


 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Karácsonyfa legek

Karácsonyfa legek

A legmagasabb fa, a legnagyobb dísz, a legnagyobb szaloncukor, a legtöbb karácsonyfaégő... akadnak legek a karácsonyfa körül. Szépek, izgalmasak, de nem biztos, hogy mindegyik kellene otthonra!
Álomút gyermekrajz pályázat

Álomút gyermekrajz pályázat

Szeretnél igazi úthengert vezetni? Kipróbálnád, milyen lehet utat építeni? Akár együtt az egész osztállyal? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint rajzolni!
Régi idők karácsonya Budapesten

Régi idők karácsonya Budapesten

Milyen volt az ünnepi készülődés az elmúlt évszázadban a fővárosban? Régi képekkel mutatjuk be, hogy milyen is volt egykor a karácsonyi forgatag.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Eta néni 2021-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Ugrás az oldal tetejére