Jelenlegi hely

Hogyan viselj stílusosan női övtáskát? Stílusötletek a tökéletes övtáskáért

A különféle övtáskák sajnos sok hölgy esetében szinte szóba sem jöhetnek a ruházatot illetően. Azonban ez a fajta hozzáállás leginkább abból fakad, hogy nem ismerik a különféle modern női övtáskák kínálatát. Manapság ugyanis már az övtáskák fogalma egyáltalán nem a klasszikus sportos darabokat takarja, hiszen számtalan elegáns és nőies fazont kínálnak a hölgyek számára a tervezők. Nézzük meg tehát, hogyan érdemes választanunk ezek közül!

Elegancia vagy sportos kiállás?

A kérdés jól jellemzi a női övtáskák választásánál leginkább felmerülő kérdések legnépszerűbbikét. Ugyanis az övtáska köztudottan egy praktikus viselet, amely jól szolgál bennünket, ha csupán a legszükségesebb dolgainkat szeretnénk azonnal elérhetően magunkkal hordani. A női övtáska kínálatban viszont mindkét fazonból bőséges választék akad számunkra. Tehát azt kell elsőnek meghatároznunk, hogy hová szeretnénk viselni az adott darabot. Amennyiben a városi séták és a nyaralás az elsődleges szempont, úgy nyugodtan válogathatunk az elegánsabb strasszköves darabok közül is – már amennyiben a mindennapi viseletünk nem csupa sportos ruhadarabokból áll. Ha viszont inkább túrázáshoz vagy kirándulásokhoz választunk övtáskát, akkor a sportosabb darabok sokkal jobb választásnak bizonyulnak majd. Ez nem csupán azért van így, mert ilyenkor nyilvánvalóan ilyen jellegű a ruházatunk, de ezek az övtáskák általában jóval strapabíróbbak is – ami valljuk be, nem árt, ha épp egy hegyvidéken túrázunk.

A megfelelő szín- és mintaválasztás

Az övtáskák között ma már szinte bármilyen szín- és mintavariációval találkozhatunk. A hölgyeknek szánt darabok között pedig ez különösképpen igaz. Ha viszont szeretnénk a legjobban passzoló darabot megtalálni, akkor itt is érdemes a táska színét és mintázatát más kiegészítőinkkel összepasszolni. Ideális esetben a mindennapi szettünkben például az övtáskának, a cipőnek és a pénztárcának harmonizálnia kell. Viszont talán az övtáska a legszembetűnőbb ezek közül, így tehát nem árt, ha ehhez igazítjuk a másik kettőt – és nem fordítva. Tehát ha találtunk olyan már olyan övtáskát, amely a mindennapi viseletünk részeként ideális lehet számunkra, jobban tesszük, ha ehhez választunk megfelelő női pénztárcát is. Természetesen, ahogyan más táskák esetében, úgy övtáskából sem csupán egy darabot érdemes tartani a gardróbunkban. Általánosan elmondható, hogy érdemes 2-3 ilyen táskát beszereznünk abban az esetben, ha valóban rendszeresen viselünk övtáskát. Mindig ügyeljünk viszont rá, hogy a táska más kiegészítőinkhez hasonlóan beleilljen a mindennapi szettjeinkbe. Akik például a kifinomult elegancia hívei, náluk valamilyen bőr táska jelent majd a legjobb választást. Ellenben a bohém, csajos stílus kedvelői jobban teszik, ha inkább a színesebb, mintásabb textil övtáskák közül válogatnak. A két stílus ugyanis itt nem igazán kombinálható, hiszen az eredmény elég bizarr hatás lenne. Ezért is jó több övtáska beszerzése, hiszen így mindig az aktuális viseletünkhöz választhatjuk meg, hogy melyiket szeretnénk épp a derekunkra felcsatolni.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.
Ugrás az oldal tetejére