Jelenlegi hely

Szülői vélemények a Zala megyei általános iskolákról

Az Egerszegimami.hu 2012 őszi "A mi iskolánk" című pályázata keretében szülők osztották meg tapasztalataikat gyermekük iskolájával kapcsolatban.

Az Egerszegimami 2012 őszi "A mi iskolánk" című pályázata keretében szülők osztották meg tapasztalataikat gyermekük iskolájával kapcsolatban.

 

Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Kiváló pedagógusok tanítanak. Barátságos, kiszámítható, nyugodt környezetben tanulhat a gyermekünk.
  Közel van a lakhelyünkhöz! Gyermekem imádja a zenét, és ehhez nagy segítség az iskola zene tagozata. A tanárok kedvesek, de szigorúak is egyben!
  Jó az osztályközösség, kedvesek a tanárnénik és helyben lehet hangszeren tanulni!
  Közel van, szereti a hangszert, szereti a tanárait, jók az osztálytársak, nagy udvara van, állandóan fejlesztik, jó a tanterv.
  Jók a tanárjaim és szeretek az óráikra járni. Nagyon szeretem az angol, tesi és a technika órákat.
  Nagyon jó hangulatú, légkörű általános iskola, ami a művészeti oktatással komoly pluszt ad a gyermekeknek.
  Jó az osztály, a tanítónénik aranyosak, na és a zenei tagozat miatt!
 
Gyermekem nagyon szeret énekelni és rajzolni is s ebben az iskolában lehetőség van mindkét készség fejlesztésére.
Ő korábban egy budapesti iskolába járt egy féléven át, de határozottan elmondhatom, hogy az Ady iskola bármikor felvehetné a versenyt az említett zene tagozatos iskolával.
  Azért szeretek ebbe az iskolába járni mert, nagyon színvonalas a tanítás, nagyon aranyosak a tanító nénik. Nyomon lehet követni, hogy mit tanulnak, hol tartanak a tananyagban. 
  Mert  szeretek rajzolni, énekelni, kerámiázni, tűzzománcot  készíteni. Itt     ezt  mind  megtehetem. Kedvesek  a  tanárnénik.
  mert barátságosak és szakmailag felkészültek a pedagógusok. a családias, barátságos osztályhangulat miatt.
  Barátságos, jó légkörű intézmény.
  Azért mert a gyermekre odafigyelnek illetve nagy gondot fordítanak a gyermek esetlegesen felmerülő tanulási nehézségének megoldására. A gyermeket nem terhelik túl felesleges dolgokkal. Nagyon kedvesek a tanító nénik. A gyermekem imád ide járni pedig ettől a tanévtől járunk ebbe az iskolába, és nagyon sokat fejlődött.
  Jók a pedagógusok.
  Mert magas színvonalú az oktatás, kiemelkedö a zenei képzés.
  Mert, szeretnénk, hogy a gyermekünk a legjobb oktatásban részesüljön, és a kisfiunk szereti az ének-zenét.
Belvárosi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Dózsa György Tagiskola Nagyon jó pedagógusokat választottunk, szigorúak, de igazságosak a gyerekkel. Az egész iskola gyerekközpontú.
  Nem a városközpontban található. Aranyosak a tanító nénik.
  Mert egy ismerős tanár házaspár ezt az iskolát ajánlotta! Nagyon kedvesek a tanító nénik! Kisfiam nagyon szereti őket.
  A kisfiam jól beilleszkedett, szereti a tanárnéniket, élvezi az órai feladatokat, az egyéb programokat. Járnak korcsolyázni, sokat vannak szabad levegőn.
  Elsőtől lehet nyelvet tanulni, félévtől már lesz plusz matek óra is. A pedagógusok kedvesek, szakmailag jók. A gyermekem jól beilleszkedett.
  Jók a pedagógusok, szakmailag emberileg is, könnyen be lehetett illeszkedni, sok sportolási lehetőség van.
  Jól felszerelt az osztályterem, jók a pedagógusok, sokféle lehetőség van mind sportolást illetően, mind egyéni fejlesztés terén
  színvonalas a képzés, jó a közösség
  Mert sok féle lehetőséget kínálnak, jók a tanárok.
  jók a tanító nénik és a közösség
  jó a közösség
  jók a tanító nénik
  A tanítónénik miatt
  Odafigyelnek a gyerekek igényeire.
  Kiváló pedagógusok dolgoznak.
  A tanító nénik aranyosak, kedvesek. A tananyagok leadása rendezett, a kis elsősök számára értelmezhető. Szomjaznak a tudásra. Az idegen nyelv is nagyszerű újdonság.
  Jók a tanárok, egyéb programokon vesznek részt, sok egyéb szabadidős tevékenységre nyílik lehetőség.
  Az általunk fontosnak tartott paraméterek itt teljesülnek.
Csány-Szendrey Általános Művelődési Központ (Fodor u.) Erős iskola, biztos alapokat ad a későbbiekhez.
  Úgy éreztük, itt biztos alapokat kap majd gyermekünk. Sokféle szakkör közül is lehet választani, helyben van az uszoda is.
  Mert családias a hangulat. Jók a pedagógusok. Nagy hangsúlyt fektetnek a sportra stb.... Egyszerűen nekünk ez a tökéletes iskola.
  Kivalo pedagogusok foglalkoznak a gyerekekkel. Lehetoseg van a tanuszoda igenybevetelere.
  Mert sok lehetőség van sportolásra, különórákra, táncra és egyéb foglalkozásokra. Család- és gyerekközpontú.
  sportolási lehetőség - úszó edzés
 
szeretem a tanár néniket és jó a suli
Fábián Lilla 3.b.
  Mert nagyon sok lehetőség van a tanulás mellett, amit gyermekem a szabadidejében csinálhat!
  JÓK A TANÁROK,SOK FAJTA LEHETŐSÉG VAN A GYEREKEK RÉSZÉRE AKÁR SPORTBAN,AKÁR MÁS TERÜLETEN ÉS JÓ A TÁRSASÁG. JÓ ÉRZÉS,HOGY BIZTONSÁGBAN TUDHATOM A GYEREKEM EGÉSZ NAP.
Dr. Szántó Imre Általános Iskola és Óvoda Gyerekközpontú a nevelés, színvonalas az oktatás, családias a légkör.
  Mert jó családias és szeretjük a sport rendezvényeket.
  Mert az iskola épülete korszerű és az oktatás is kiemelkedő
  Jó az angol nyelvoktatás. Kedvesek a pedagógusok. sok különórára van lehetőség.
  Fontos hogy szeressék és neveljék a gyerekeket. Mert szeretnek mint gyereket és elfogadnak olyannak amilyen vagyok nem akarnak megváltoztatni.
  Jó az oktatás./ családias a légkör/ kedvesek és jól képzettek a pedagógusok
  Színvonalas oktatás, korszerűen felszerelt iskola családias hangulat.
Eötvös Károly Közös Fenntartású Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Azért szeretünk ebbe az iskolába járni, mert családias a környezet, segítőkészek az intézet dolgozói és sok szakkör lehetőséget kínál az iskola.
Fazekas József Általános Iskola és Óvoda Mert megfelelő alapoktatásban részesül, nem kell utaznia és szeret a társait.
 
mert nagyobb testvérek is ide jártak szülök is  és nagyon jo iskola, szerencsés, jol megtanitják a dolgokat. ha nem érti a gyerek százszor is elmagyarázzák.... nincs csufolkodás.... és ez van leközelebb az otthonunkhoz... nagyon jo barátaim vannak, jol tanitanak a tanárok. szeretek itt tanulni.
kedves mindenki itt... és nem csufolkodnak. sok versenyek, programok vannak a suliban. jo az angol a tesi a földrajz. földrajzon sok kisérletet elvégzünk... természet orán sok növényt allatokat mutatnak be... történelem orán pedig csontvázakat is bemutatnak... interaktiv táblánál is szoktunk tanulni... és néha szinte nincs annyi házink mert orán megtanuljuk, aminek nagyon örülünk....
  Nagyon színvonalas az oktatás.
  A jó tanár diák kapcsolat és gyermek központúság miatt.
  Mert - jó a történelem óra
  Mert nagyon jó a közösség, és nagyon jó színvonalon folyik az oktatás.
  Mert közel van a településhez ahol lakunk, és sok barátot és kedves tanárokat ismertem meg. Lehetőség van a sportra/focira/.
  Helyben van, a gyerekeknek nem kell buszozni. Nagyon jó kis közösség. Bármilyen rendezvény van az nagyon jó hangulatban telik. Mert családias,a nevelőkkel is nagyon jó viszonyban vagyunk. Közepes létszámúak az osztályok, így több ideje jut a pedagógusoknak minden gyermekre.
  Sok jó és érdekes szakkörökre lehet járni, mint a dráma a kézműves és a modern tánc. de emelett érdekes csoportos órákon vehetek részt, amely könnyebbé teszi számomra a tanulást.
  Mert családias, a pedagógusok minden gyerekre odafigyelnek, sok lehetőség vsn a tanórán kívüli elfoglaltságra, sok pozitív visszajelzést kaptunk a tanulmányi felkészítéssel kapcsolatos kérdésünkre.
  Sokat foglalkoznak a gyerekekkel, sok, órán kívüli lehetőpség van.
Hevesi Sándor Általános Iskola Erős alapokat ad, gondozott környezetben, jó pedagógusokkal, családias légkörrel, valamint számos tanórán kívüli lehetőséget kínál.
Illyés Gyula Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola AZÉRT SZERETÜNK EBBE AZ ISKOLÁBA JÁRNI, MERT A TANÍTÓNÉNIK NAGYON ARANYOSA, SZAKMAILAG ÉS EMBERILEG IS MEGBÍZHATÓK. ODAFIGYELNEK A GYEREKEKRE. TANÁRNÉNIK KEDVESEK. SOK A DÉLUTÁNI FOGLALKOZÁS. GYEREKEKKEL SOKAT FOGLALKOZNAK. ALSÓ OSZTÁLYBA JÁTÉKOSAN MÁR TANULJÁK NYELVOKTATÁST.
  Kedvesek a Tanító nénik, közel van a lakhelyünkhöz, munkahelyemhez, a nagyobb gyermekeim is ide járnak.
  Nagyon színvonalas a tanítás, nagyon aranyosak a tanító nénik. Nyomon lehet követni, hogy mit tanulnak, hol tartanak a tananyagban. Van német nyelv, tánc tanítás már elsőben is.
  Azért ezt az iskolát választottuk, mert lakóhelyünkhöz közel van, s ismerőseink nagyon jó véleménnyel voltak az intézményről. Mert gyerekközpontú, újszerű oktatási módszerekkel  is fejlesztik gyermekeinket, a gyerekek jól érzik magukat, ez a legfontosabb!
  Tetszik a tanítónők tanítási módszere, szakmai felkészültsége. A gyermekekkel szembeni határozottságuk és kedvességük. A gyerkőcöm szereti Őket, jól érzi magát az iskolában, azt hiszem ez a legfontosabb. 1/a
  Szeretjük a tanárnéniket akik nagyon sokat tesznek a gyerekekért, és sok barát jár az osztályba. Közel van az otthonunkhoz.
  Sok jó információt kaptam az alsó tagozatról, a bemutató órákon elnyerte tetszésemet a pedagógusok munkája. Kedvesek, de következetesek a pedagógusok.
  Jó a közösség, felkészült tanárok színvonalas oktatás.
  Színvonalas oktatás, gyerekközpontúság, szimpatikus tanítónénik..
  Rugalmas, gyermek centrikus pedagógusok tanítják gyermekemet, akik tanították a nagyobbik fiamat is. A sportolási és szabadidő kihasználás mellett fokozott figyelmet fordítanak a nyelvtanításra is...Természetesen a többi tantárggyal is magas szinten foglalkoznak!
  Mert nagyom szívonalas a Zene oktatás, jók a tanárok.
  Aranyosak a tanító nénik.
  A nyílt órán való részvétel meggyőzött bennünket afelől, hogy ebbe az osztályba járassuk gyermekünket. A tanító nénik  családias szeretete, ugyanakkor határozott tanítási szemlélete segített a döntésünkben. A gyermekünk jól érzi magát ebben az iskolában.
  A tanító nénik szakmailag felkészültek, kedvesek és nagyon jól bánnak a gyerekekkel.
  Közel van a munkahelyünkhöz, nagyszülőkhöz, sok barát jár az iskolába, sok jót hallottunk a tanárokról és az iskoláról. Gyermekem nagyon jól érzi magát az iskolában, nagyon szereti a tanár néniket és a társait. Szívesen beszél az iskolai dolgokról, élményekről. Rövid idő alatt rengeteget tanult.
  Praktikusság döntött, helyben van az iskola.
  Kedvesek a Tanárnénik, jó az oktatás.
  Művészeti alapoktatás lehetősége és a választható különórák lehetősége
  A tanulók számára rengeteg lehetőség adott. Zene, sport művészet oktatás.
  A gyerekek sok mindennel foglalkozhatnak.
  A tanárnénik személye volt a döntő szempont, nagy szerencse, hogy itt a lakhelyünkön megtaláltuk az igazit. Ide járnak lányunk régi ovistársai és közel van.
  Közel van a lakhelyünkhöz. Nagyon kedvesek a tanítónénik, színvonalas a tanítás.
  Közelben lakunk, jó a közlekedés. Kedvesek a tanítónénik a gyerekekkel, érdekesek, játékosak az órák.
  Sok a lehetőség a tananyag mellet: különórák, sport, zene Tanítónénik miatt, akik igazságosságra törekedve oktatják/nevelik a gyerekeket.
  Családias, vidám a környezet. Tanító néniket szereti a gyerkőcöm, nagyon színvonalas, sokrétű a tanítás.
  Sokszínű a képzés és a pedagógusok jól felkészültek.
  Jól felkészült tanárok, sokszínű képzés (hittan, zene, művészeti oktatás, nyelvek)
  Közel van, könnyű a közlekedés, színvonalas, sokrétű a tanítás. Tanító nénik példás, szeretetteljes,vidám oktatása nagyon pozitívan hat a gyerekekre. 
Kertvárosi Általános Iskola Eötvös József Székhelyiskola Mert két fantasztikus tanítónénit tanítja az osztályt. Nagyon jó az osztályközösség. Közel van az otthonunkhoz.
  Elsosorban pedagogust valasztottunk. De az iskola lehetoseget ad az o munkajukra, igy az iskolat is szeretjuk. Sportolasi lehetoseg, matematika, muveszeti kepzes mellett nagyon fontos a gyerekek szemelyisege. Kulonallo emberekkent kezelik oket. A hangsuly nemcsak a lexikalis tudas novelesen van, hanem azon, h. egeszseges, kreativ emberekke valjanak akik megoldjak a problemaikat es normalisan allnak egymashoz. Emellett szep a kis udvar es szines programok vannak.
  Magas színvonalú az oktatás, a nyelvoktatás is kitűnő. Az alsós  és a felsős pedagógusok is figyelmesek, kedvesek, magasan képzettek. Örömmel megyünk az iskolába.
  Mert igazi "általános" iskola (különféle tagozatok nélkül), ahol a gyerekek tehetséggondozása fontos, nagyon sok dologban kipróbálhatják magukat, minden lehetőséget megkapnak ehhez. A Tanító néniktől sok plusz ismeretet kapnak játékos formában. A gyerekek nagyon szeretik a Tanító néniket, így szeretnek iskolába járni.
  Mert a tanítónénik amellett, hogy tanítanak írni, olvasni, számolni stb., nagyon szeretik és tisztelik, nem csak az én gyermekemet, hanem kivétel nélkül minden kisdiákot. Minden elismerésem az Övék!
Kertvárosi Általános Iskola Liszt Ferenc Tagiskola Mert mindanzon értékek, amelyeket fontosnak tartok egy gyermek fejlődése érdekében, azt az ebben az iskolában tanítóktól megkapja  a gyermekem.
  közösség gyermekközpontú
  Mert jók a tanítónők és nagyon megszeretteték a gyermekkel az iskolát, jó a sport lehetőség, nyelv és számitástechnika oktatás.
  Családias, a pedagógusok nagyon lelkesek, ezáltal a gyerekek is lelkesek, amiből a szülőkre is átragad. Szívesen alkalmazzák az órákon a gyerekbarát, játékos módszereket. Sokféle kiegészítő elfoglaltság is rendelkezésre áll a gyerekeknek. Az iskola folyamatosan újul.
  A tanárok szakmailag jól felkészültek és emberségesek.
  Jó osztályközösség, jó tanárokkal, sok választható délutáni foglalkozás
  magasszintű az oktatás
  Mert normális a hozzáállás a pedagógusok részéről,és nem maradi módszerekkel megy az oktatás ++++++++++++++++++
  Nagyon jó a tanárok oktató/nevelő szakértelme. Játékosan, és érdekesen vezetik be a gyerekeket a tudományok világába. Felhasználják az oktatásban az új lehetőségeket (interaktiv tábla)
  az elsődleges szempont az volt, hogy jó tanárt találjunk a gyerek mellé, ami sikerült, imád iskolába járni!
  Kíváló pedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel és az Ő segítségükkel megszerzett tudás ismeret, biztos alapokat fog nyújtani a kisfiamnak a jövőben. Nagyon színvonalas az oktatás és nagyon jó az osztály közösség.
  MERT nagyon kedvesek a Tanitónénik, és messe van a belvárosi szmogtól.
  Családias, Sportolási lehetőség, Nyelvtanlás,
  Kellemes a környezet, jó tanárok és jó tanórán kívüli választható elfoglaltságok vannak.
  A tanítónéniktől nagyon jól és sokat tanulunk. Az iskolának nagy, elkerített udvara van ahol nyugodtan játszhatunk.
  kellően nívós. Jó alapokat ad a gyereknek.
  Családias környezet, kiváló pedagógusok, jól összeválogatott gyerekek, színvonalas programok és magas szintű oktatás, jó osztály- és szülői közösségek, nagy és zárt udvar a gyerekeknek, jó parkolási lehetőség
  Szeretünk ide járni, mert a fiam tanárai segítőkészek, megértőek, nagyon felkészültek, következetesek. Szinte mindent tudnak arról, ami az osztályban és a gyerekek közt folyik. Nemcsak a tanítást tartják szem előtt, hanem figyelemmel kísértékk az osztály közösséggé alakulását is. A konfliktushelyzeteket szerintem maximálisan kezelik.
  Mert itt normális közösség van. Itt senki sem bántja a másikat. Jó az angol nyelvoktatás, szuper tanítónénik/bácsik dolgoznak.
  Jól képzett tanárok tanítanak. Barátságos, gyermekközpontú
Landorhegyi Általános Iskola, Sportiskola Sportolási lehetőség / jó színvonalú oktatás
  szeretjük, mert széleskörű a választható délutáni elfoglaltságok köre, amik helyben, az iskolában vannak és ingyen. szeretjük, mert az iskolai rendezvények(farsang, évzáró, majális) színvonalasak, gyerekközpontúak.
  Többfajta sportágat megismerhetnek a gyerekek iskolai keretek között (úszás, tenisz, korcsolya, akrobatikus rock'n roll, labdajátékok, atlétika, kötélugrás...stb.) és ezek közül a legtöbbet külön díj fizetése nélkül. Angol nyelvet oktatnak már 1. osztálytól kezdődően, és közel van  a  lakóhelyünkhöz.
  Mert jó működik a sport tagozat
  Sok sportolási lehetőség van. Jó az angol nyelvoktatás. Szimpatikusak a tanítónők.
  Mert sok barátom van, sokféle sportot megismerhetek, sokat mozoghatok, úszhatok, és nagyon jó az angol  nyelvoktatás!
  Elsősorban a sport tagozat miatt, és mivel az idősebb gyermek is ebben az iskolában tanul, a tapasztalataink is jónak bizonyultak. Aranyosak a tanárnénik, és nem utolsó sorban minőségi oktatást biztosítanak.
  Elégedettek vagyunk a pedagógusokkal. Már amikor a nagyobb testvér idejárt akkor is pozítiv élményekkel gazdagodtunk. Sportiskolai osztályba járunk, sokféle sportolási lehetőség adoot, folyamatos versenyeztetéssel.
  Ezt szoktuk meg.
  Nagyon jó a közösség, a tanítás magas fokon történik, figyelnek a gyerekekre a pedagógusok, remek a szervezettség és sokat sportolhatnak a gyerekek.
  Sok sportolási lehetőség van.
  Sportiskolai osztály
  Sportiskola , foci miatt. Sportolási lehetőség
  Mert a sok a sportolási lehetőség és nem kerül hátrányba a többi tantárggyal kapcsolatba.
  Mert sok a sportolási lehetőség!
  Mert jó a sporthoz való hozzáállás!
Landorhegyi Általános Iskola, Sportiskola Pais Dezső utcai telephely Jó az osztály, sok barátom van, sokféle sportot megismerek, minden nap van tesi és mert van angol nyelvoktatás, mindezeket nagyon szeretem.
Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium Azért szeretünk ebbe az iskolába járni, mert a tanítónők szakmailag és emberileg is megbízhatók, a vallásos nevelés révén gyermekeink megtanulják elfogadni egymást.
Öveges József Általános Művelődési Központ Családias a légkör. Sok szakkör van. Kedvesek a tanító nénik.
 
Hagyományokat ápol az iskola,amit a gyerekekkel is megismertet.
Sok szabadidős tevékenység van.
Ranolder János Római Katolikus Általános Iskola mert, a nyílt napon látottak alapján a tanítónéni szimpatikusnak és jó pedagógusnak láttuk. Azért szeretünk ebbe az iskolában járni, mert nem annyira agyon hajszoltak a gyerekek, és a vallásos beállítottság végett sokkal nagyobb a türelem és a megértés, de mégis odafigyelnek, hogy a gyerekek fegyelmezettek és tisztelet tudóak legyenek. Úgy érzem ebben az iskolában gyermekem megkapja azt az alapot és hátteret amit majd későbbi tanulmányai során is fel tud használni, és ezt nem csak tudás és tananyag szintjén, hanem az érzelmi/ és erkölcsi dolgokban is értem.
Szabó István Általános Iskola és Óvoda Ebben a modern, a mai kor elvárásainak megfelelő iskolában magas színvonalú oktatásban részesülnek a diákok. A magas osztálylétszám ellenére - a pedagógusoknak köszönhetően - biztosított a családias légkör. Szem előtt van tart az, hogy minden gyermek más, ők különbözőek, mindegyik gyermek önálló egyéniség.
Zrínyi Miklós és Bolyai János Általános Iskola - Zrínyi (Zrínyi u.) nagyon jó híre van és közel van a lakóhelyünhöz. sok sportolási lehetőség van . Nagyon jó a tanári kar.
  Erős az iskola, a továbbtanuláshoz megfelelő alapot biztosít.
  Jók a tanítók
  Mert nagyon jó közösség alakult ki a gyerekek és a tanárok között. Valamint gyermekemnek minden lehetséges sportág rendelkezésére áll, amit szeret csinálni.
  Jó a pedagógus gárda, igény szerint, külön is foglalkoznak a gyerekekkel.
  A gyermekem jól érzi magát, szeret nap mint nap iskolába menni, pozitív visszajelzéseink vannak. Nekünk fontos a sport, és ezt kiemelkedően kezelik.
 
Tanév közbeni iskolaváltással kerültünk ide. A szülő nem tudja jól dönt-e?
Szerencsére csak jó tapasztalataim vannak, örülök,hogy így döntöttünk.
  A pedagógusok nagy szeretettel fordulnak a gyermekek felé és magas színvonalú az oktatás.
  Mert ebben az iskolában tanított az a tanárnő - aki annak idején -megszeretette velem a tanulást.  Olyan tanárok tanítják a gyermekemet, aik fontosnak tartják/szeretik az általuk végzett munkát. Kedvvel és megfelelő szaktudással tanítanak. És nem utolsó sorban szeretik a gyerekeket!
  A gyermekem szeret ebbe az iskolába járni. Nagyon jó a tantestület, felkészültek, kedvesek a gyerekekkel.
Zrínyi Miklós és Bolyai János Általános Iskola (Szent Imre u.) Itt megtaláltuk a gyermekeinknek a legmegfelelőbb oktatást, pedagógust és lehetőségeket a tehetséggondozásra, fejlődésre. Több sportolási lehetőség közül tudtunk választani, jó szakkörök, hasznos különórák választhatók. Nagyon elégedettek vagyunk, szívből ajánlom mindenkinek!

 


 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Rajzpályázat a Föld napja alkalmából fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számára

Rajzpályázat a Föld napja alkalmából fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számára

Pályázat típusa: alkotópályázat fogyatékossággal élő gyermekek és fiatalok számára Beküldési határidő: 2023. április 23.
Rajzverseny III. Károly király koronázása alkalmából

Rajzverseny III. Károly király koronázása alkalmából

Pályázat típusa: alkotópályázat több korcsoportban Beküldési határidő: 2023. április 23.
Kockashop alkotói verseny felnőtteknek

Kockashop alkotói verseny felnőtteknek

Pályázat típusa: alkotópályázat felnőtteknek Beküldési határidő: 2023. április 23.
Kockashop rajzverseny: „A Föld napja!”

Kockashop rajzverseny: „A Föld napja!”

Pályázat típusa: alkotópályázat óvodásoknak és alsósoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
Ugrás az oldal tetejére