Jelenlegi hely

Regisztrálj ingyen ifjúsági jegyekért a FINA Vizes Világbajnokságra!

40 ezer ingyenjegyet a fiatalok rendelkezésére bocsát az Európa Szívében Alapítvány.  A lehetőséggel bárki élhet, aki elmúlt 6 és még nem töltötte be a 19. életévét.

Csoportos regisztráció esetén (minimum 8 fő, maximum 20 fő) a kísérők is kapnak egy belépőt.

A 17. FINA Világbajnokság Budapesten és Balatonfüreden kerül megrendezésre 2017. július 14.-e és július 30-a között.  A Vizes Világbajnokságon öt helyszínen, hat sportágban (úszás, vízilabda, szinkronúszás, műugrás, óriás toronyugrás és nyíltvízi úszás) 207 ország közel 5000 versenyzője vesz részt.

A statisztikák szerint, az Olimpia és a FIFA Labdarúgó Világbajnokság után a világ harmadik legnagyobb sporteseménye a FINA Világbajnokság. A televíziók előtt várhatóan három milliárd ember követi majd figyelemmel és izgalommal a versenyeket. Hatalmas lehetőség Magyarországnak bemutatkozni és hatalmas élmény a versenyeken részt venni, szurkolni.

Regisztrálj ITT  és a kiválasztott helyszín és időpont után a visszaigazoló levél segítségével utazz el a választott helyszínre (Budapestre vagy Balatonfüredre), és a helyszínen átveheted a jegyedet, és már nézheted is a világsztárokat.

Kérdéseidet a +36302101371 -es, a +36305634823-as telefonszámon, vagy a vizesvb@europasziveben.hu e-mail címen teheted fel.

FB-on is találsz infót.

Féláron utazhatunk vonattal a vizes vb-re

A világbajnokságra jegyet vásárló nézők számára 50%-os kedvezményes utazást biztosít a MÁV-START Zrt. A vasúttársaság a fővárosból ingyenes különvonatokat is indít az augusztusi Masters vb nyílt vízi úszás balatonfüredi versenyszámaira akkreditáltak számára.

További információ

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére