Jelenlegi hely

Már igényelhető az ingyenes internet a digitális oktatáshoz általános iskolás diákoknak és tanáraiknak

Márciusban az általános iskolás diákoknak és az őket tanító pedagógusoknak is ingyenes lesz az internet az elrendelt digitális oktatás idejére, a helyhez kötött szolgáltatásoknál. A díjmentességet igényelni kell a szolgáltatónál, amit a következő havi számlán írnak jóvá.

A középiskolás diákoknak és tanáraiknak, akik már digitális oktatásban vannak egy ideje, és igényelték az ingyenes internetet, nekik ez automatikusan jóváírásra kerül, nem kell újra kérelmezni. Vannak, akik jogosultak 2020. novemberétől, de nem kérelmezték a szolgáltatás díjmentes igénybevételét, természetesen ők is kérhetik ezt. 

Mind a négy szolgáltató, Digi, Telekom, Vodafon, Vidanet online felületén egyszerű az igénylés menete, néhány perc alatt kitölthető.

Amire szülségünk lesz az igényléshez:

  • gyermekünk neve és OM azonosítója - diákigazolvány 
  • oktatási intézmény neve
  • ügyfélazonosító
  • legutóbb befizetett számla száma
  • legutóbb befizetett számla feltöltése (pl. Vodafonnál) 
  • szolgáltatást igénylő neve és a szolgáltatás címe
  • pedagógusoknak oktatási azonosító számukra
     
A Digi ügyfeleinek igyekezni kell a benyújtással, 2021. március 8-11 között adhatják le az igénylést. Vidanet 2021. március 24-ig fogad igénylést. A Telekom ügyfelei 2021. március 10-26 között, a Vodafon ügyfelei szintén 2021. március 29-ig tudnak igénylést leadni.


Regisztráció a digitális oktatásban részt vevő gyerekek és pedagógusok részére

Digi ügyfeleknek itt
Telekom ügyfeleknek itt
Vodafon ügyfeleknek itt
Vidanet ügyfeleknek itt

Akinek a fentieken kívül más szolgáltatónál van szerződése, érdemes a saját szolgáltatójánál érdeklődni, megnézni a honlapjukat és ha lehetőség van rá, igényelni az ingyenes internetet. 


Forrás: Digi, Telekom, Vodafon


MA - Monorimami

 

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Ugrás az oldal tetejére