Jelenlegi hely

Bőr övek és férfi pólók, hogyan készítsd el a tökéletes kombinációt

Elegancia öltöny nélkül? A látszattal ellentétben lehetséges. A formális és professzionális megjelenés nem feltétlenül jelenti az utolsó gombig begombolt merev inget és a tökéletesen testhezálló öltönyt. Ismerd meg a smart casual stílust, azaz a sportos eleganciát! Itt a kényelem ugyanolyan fontos, mint a jó megjelenés.

Smart casual – mi ez a stílus?

Bár a legdivatosabb irányzatok sikeresen ötvözik a különböző stílusokat, és a tornacipő öltönyhöz való viselése ma már cseppet sem meglepő, sok helyzetben még mindig az elegáns férfi ruha a legjobb választás, hiszen klasszist ad, és hangsúlyozza a körülmények fontosságát. Ez azt jelenti, hogy a klasszikus öltönyre vagyunk ítélve? Cseppet sem! Az irodában, egy romantikus vacsorán vagy egy családi ünnepségen sláger lesz a smart casual, vagyis az elegáns alkalmi öltözet. Mi ez a stílus és mi jellemzi? Smart casual – a dress code szerint ez a stílus ötvözi a klasszikus eleganciát a sportos és lezser elemekkel. Ez az arany középút a hivatalos és az alkalmi öltözék között. A lezser elegancia trendje egyre több rajongót szerez a férfiak körében, minden korosztályban, napi szinten és különleges alkalmakkor is. A smart casual  kétségtelenül az egyik legdivatosabb férfi öltözködési stílus manapság. Ez nem is meglepő. Ki ne szeretne jól kinézni, ugyanakkor élvezni a kényelmet és a jó közérzetet? Ezt a sportos és elegáns férfi stílust úgy tervezték, hogy mozgásszabadságot, magabiztosságot biztosítson és hangsúlyozza a körülmények természetét. Tehát ha a megfelelő divatmegoldásokat keresed magadnak, biztosak vagyunk benne, hogy a smart casual nagyszerű választás lesz! Ne feledkezz meg róla, hogy ebben a stílusban főszerepet játszanak a jól megválasztott kiegészítők, így kezdetnek fedezd fel a férfi bőröv answear kollekcióját!

Mik a kulcsfontosságú elemek?

Már tudod, hogy egy smart casual outfit megfelelő-e számodra, de vajon milyen elemekből áll? Ismerd meg a sportos és elegáns férfi stílus összetevőit, amelyek nem hiányozhatnak a ruhatáradból! A legtöbbünk számára az elegáns férfi ruha az ing, ezért ez biztos kötelező elem a smart casual öltözködési kódban. És mi van, ha nem ing? Az őszi-téli szezonban a kabát alatt viselhetsz egy vékony, garbós vagy V-nyakú pulóvert. Másrészt tavasszal és nyáron, különösen a forró napokon, a smart casual öltözéket a kiváló minőségű férfi póló modellek és a pólóingek egészítik ki, amelyeket régóta a sportos eleganciával társítunk. A chinos is egy olyan ruha elem, ami nélkül nem lehet smart casual outfitet alkotni, ezért érdemes beszerezni néhány párat különböző színekben. Kezdetnek: sötétkék, szürke, fekete és bézs. Később eszünkbe juthat a kockás chino, a bordó és más kevésbé szabványos színek. A smart casual dress code-nak megfelelő cipőkről megoszlanak a vélemények. A sneaker cipők és a sportcipők népszerűségi hullámán egyre gyakrabban látunk az utcákon olyan férfiakat, akik sportcipőt húznak chinoshoz és kabáthoz. Ha azonban biztos akarsz lenni abban, hogy az öltözéked elegáns és a helyzetnek megfelelő, vegyél fel bőr cipőt. Megéri, annál is inkább, mert ma már igazán nagy a modellválaszték. Az oxfordok, derbik, brogue-ok és még a mokaszinek is tökéletes kiegészítői lesznek egy elegáns alkalmi öltözéknek.

Milyenek legyenek az ingek?

A pamut vagy vászon férfi ingek a legtöbb félig formális férfi stílus alapjai, ezért minden munkanaphoz igazítva legalább 5 különböző modell legyen a ruhatáradban. Milyen ingek felelnek meg a smart casual öltözködési kódnak? Hagyományos, pamut vagy len, lehetőleg világos színekben – fehér, kék, világos rózsaszín. Itt is elfogadhatóak a férfi kockás ingek – kicsi, Vichy típusú, nem az, amit a férfiak által kedvelt flanel ingekről ismerünk. Csekkold a férfi ing answear szortimentet, és válaszd ki kedvenc darabjaidat!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére