Jelenlegi hely

Bridget Jones babát vár

Erre a hírre – illetve címre – valószínűleg minden olyan női néző várt már, aki bírta – és ki ne bírta volna – a kicsit kelekótya, de nagyon szeretnivaló brit hősnőt. Helen Fielding harmadik regényében jóval szomorúbban alakult a története, az alkotók pedig ezúttal úgy döntöttek, nem „ölik meg” Mr. Darcy-t. Hanem apává teszik. Vagy mégsem?

Az első két Jones-sztori után az írónő a harmadik könyvben gyászos fordulattal állt elő: A Bridget Jones naplója 3 – Bolondulásig hősnője elveszíti élete szerelmét, Mark Darcy-t, s később egy nála jóval fiatalabb férfival próbálkozik. Ezt a könyvet „kukázták” a harmadik rész alkotói, és kreáltak – az írónővel karöltve – egy teljesen új történetet, melyben Darcy, Colin Firth  -  az örök Darcy, már a Büszkeség és Balítélet óta - ugyan jelen van Bridget életében, de jóval távolabbról , s közben érkezik egy titokzatos, figyelemre méltóan jóképű idegen, Patrick Demspey személyében. Akivel természetesen épp egy ügyefogyott lépést követően – lásd: sárban elcsúszó nő, kontra segítőkész jóképű idegen – ismerkedik össze. 

És mit nem láttunk még Bridget Jones-filmekben? Heves udvarlást! Hiába sajnáljuk borzasztóan, hogy Bridget exfőnöke és exe, Daniel Cleaver (Hugh Grant) nincs jelen a sztoriban – persze legfőképp a szuper színészt, Grantet hiányoljuk  – , egyvalaki biztosan kárpótolja romantikára vágyó női lelkünket: egy romantikus gesztusokból diplomázott sármőr. Az új férfi ugyanis nem kispályázik: mindent bevet, hogy meghódítsa hősnőnk szívét. Persze ehhez még Darcy-nak is lesz egy-két szava.

Egyvalamivel azonban semelyikük nem számol: hogy a jócskán ketyegő biológiai órájú Bridget teherbe esik. Na de ki az apa? Ez lesz a nagy kérdés a filmben.  Addig is, amíg kiderül, számíthatunk jó pár fordulatra, növekvő pocakra – szerencsére Renée Zellwegert ezúttal nem hizlalták túl az alkotók – és egy együttműködő szülész-nőgyógyászra, akit egy szintén nagyszerű színésznő, Emma Thompson alakít. És ami még biztatóbb lehet a rajongóknak, akik az első részt jobban kedvelik: a Bridget Jones babát vár rendezője ugyanaz, mint a Bridget Jones naplójáé. Mi már nagyon várjuk…

 

Bemutató: 2016. szeptember 15.
Forgalmazó: UIP-Duna Film

Szerző: Szajki-Vörös Adél

 

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére