Jelenlegi hely

Hepp Katalin

Gyógypedagógus-logopédusként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a terápiás munka legkülönfélébb területein próbálhatom ki magam. A beszédindítás, az artikulációs zavarok terápiája, nyelvlökéses nyelés terápiája és a diszlexia-diszgráfia-diszkalkulia terápiák mellett gyakorlatot szerezhettem iskolai előkészítő csoportokkal való foglalkozások területén, a beszédfeldolgozási zavarokkal küzdő gyermekek fejlesztésében.

A felnőttek ellátása során stroke rehabilitáció és artikulációs zavarok terápiája területén van tapasztalatom, valamint hallássérült személyek szájról olvasási tréningjeit tartottam.

A logopédiai vizsgálatok lebonyolításán túl kiemelt feladatnak tartom, hogy a szükséges kiegészítő vizsgálati lehetőségeket is feltérképezzem a családok számára.

A diagnosztikai és terápiás munka mellett párhuzamosan zajlik a szülőkkel, hozzátartozókkal és szakemberekkel való konzultáció, hiszen az egyénre szabott fejlesztési célok kijelölése és eredményes megvalósítása csak szoros együttműködésben valósulhat meg.

Célom, hogy az élményekkel teli tanulás útját, lehetőségét minél több gyermek számára elérhetővé tegyem.

 

Időpont egyeztetése: info@hangocska.hu
Bővebb információ

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ugrás az oldal tetejére