Jelenlegi hely

Női átmeneti kabátok – divatos színek ebben a szezonban

Az ősz kétségtelenül megérkezett, s erről nemcsak a varázslatos színekben pompázó, hulló falevelek tanúskodnak. Reggel nem ritka, hogy legfeljebb csak pár fokig kúszik fel a hőmérő higanyszála. Ebben a zimankóban kikerülhetetlen a gardróbszekrény újrarendezése. Végre főszerepet kaphatnak azok az átmeneti kabátok, amik kellő védelmet nyújtanak a hűvös szelekkel szemben, s mégis mutatósak, csinosak, mi több trendiek. De mit diktál a 2022-es év őszi divatja, árnyalatok tekintetében? Azonnal mutatjuk!

A sokszínűség nemcsak a falevelek sajátja

Az ősz vitathatatlanul az egyik legtöbb színárnyalatot felvonultató hónap. Bár az elmúlásról szól, valahol mégis az egyik leggyönyörűbb évszak. Telve illatokkal, színekkel és formákkal. Nem meglepő tehát, hogy a Bolf kínálatában is ez a fajta sokoldalúság köszön vissza.

A szőrmeimitációk roppant népszerűek, amiknek a gyártásához semmiféle állatáldozat nem kapcsolódik, ugyanakkor a vonzó, szőrmés hatás borítékolható. Aztán a 2 in 1 ballon kabátok is jó szolgálatot tehetnek, mégpedig minimum kétszeresen. Bélésüknek köszönhetően akár még a tél kezdeti periódusában is helytállhatnak a mínuszokat reptető széllökésekben. A rövid fazonokat sem érdemes elvetni, mert bár a derekat, feneket ténylegesen nem védik, ugyanakkor napközben vagy enyhébb reggeleken tökéletes választások. Vonzóak, sokat láttatnak, de a kifinomultságuk sem megkérdőjelezhető. A hosszú, bélelt típusok pedig igazi túlélők. Jöhetnek a szélrohamok és a kezdődő mínuszok, ezen fajták ölelésében esélye sincsen a didergésnek. A kialakításbeli sokszínűség után következhetnek a színek. Lássuk, hogy mik a befutók az idei esztendőben!

Van új a nap alatt?

Van is, meg nincs is. Az, hogy a kék slágerárnyalat, nem újdonság. De az már az, hogy gránitkék és égszínkék verziók is rendelkezésre állnak. Vagyis a hagyományosnak tekinthető kéken túl az egyéb, finom árnyalati különbségek is helyet kaphatnak a mindennapokban.

A camel és az ecrü idegen csengésük ellenére azok a színvariációk, amik pazar őszi választások. Nem sötétek, mint a fekete és nem is túl világosak, mint a fehér. Mindemellett stílusosságuk megkérdőjelezhetetlen.

A rózsaszín is figyelemért kiált, ráadásul hasonlóan a kékhez, nem pusztán egyetlen árnyalatban. A világos rózsaszín például határozottan visszafogott választás, amiben mégis érvényesül a pink vidámsága.

Aki pedig rajong a tradíciókért, a fekete vagy a fehér modellek közül válogatva könnyedén megtalálhatja a számítását. Ezek azok a színek, amik nemes egyszerűséggel nem mennek ki a divatból, mert a trend hullámzó változásai felett állnak.

Célszerű koszfogó árnyalatokban gondolkodni?

Szürke, barna, fekete – általában ezek azok az alternatívák, amik jól bírják a sarasabb periódusokat, amikor a felfröcsögés még kabát esetében sem úszható meg. Ettől függetlenül az ősz egészére kár lenne száműzni a világosabb variánsokat, amik vidámságot, jókedvet hozhatnak magukkal. A legjobb tehát minimum két darabbal készülni az ősz heteire, amik aztán akár az enyhébb, téli pillanatokban is főszerephez juthatnak.

Szponzorált tartalom

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Habcsók az ágon, csillagszóró, képeslapok, Rubik kocka, bakelit lemezről szóló „Mennyből az angyal” és a szülői ház karácsonyfadíszei… Múltidézés retro képekkel.
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY - Adventi tippek, ingyenes nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony megint egy kicsit más lesz: tudatosabb, pazarlásmentesebb, visszafogottabb, talán bensőségesebb is. Már most is érezzük, ha ránk is zúdul minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról-boltra, meggondoljuk, átgondoljuk és még egyszer, vagy ezerszer végiggondoljuk. Pont ezért hoztuk létre ezt a tervezőt, hogy ezzel is segítsük a tudatosabb jelenlétet.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható Eta néni elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaháza

Eta néni 2022-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Ugrás az oldal tetejére