Szétszórjuk, felaprítjuk, összekeverjük, földhöz vágjuk, megsütjük, megesszük. Kövessetek minket a káosz konyhájába, ahol egyszerű és gyors recepteket mutatunk nektek minden héten. Gyerek, fakanál, rock and roll!
Ismerd meg a két főszakácsot! Katt ide az interjúhoz!
Adventi sonka koszurú
- 1 réteslap
- 2 paradicsom
- 30 dkg sonka
- 1 kis doboz feta
- 30 dkg füstölt sajt
- 1 fej vöröshagyma
- Oregáno
A tésztát kör alakúra nyújtjuk, középen egy csillagot vágunk bele, a szélére pedig egymásra rétegezve rápakoljuk a többi hozzávalót. A tészta háromszögeket középről visszahajtjuk, a tésztából alulról peremet csinálunk a koszorúnak. Megszórjuk oregánóval, megkenjük tojással, és kb. 45 percig sütjük 180 fokon.
Egészséges szaloncukor
- 30 dkg mindenféle aszalt gyümölcs
- 30 dkg mindenféle mag
- 4 evőkanál méz
- 2 reszelt citromhéj
- 20 dkg kókuszreszelék
- 2 tábla étcsoki
- fahéj
A magokat és a az előtte forró vízben áztatott gyümölcsöket ledaráljuk. Összekeverjük a többi hozzávalóval, a masszából szaloncukrot formálunk. Gőz felett megolvasztott csokiba mártjuk, hűtőben hagyjuk kihűlni, csomagoljuk, és rénszarvas orrba pakoljuk. Boldog várakozást! :)
- Budapestimami -
Neked ajánljuk
Szemgolyó leves és tepsibe múmia - Halloween
Szellemes és finom....
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges