Jelenlegi hely

Vállalkozó anyukák sorozat

Helyi vállalkozó anyukákat támogató sorozatot indít a Zalaimami, ahol minden alkalommal megismerhettek egy inspiráló történetet, egy jó ötletet.

Bemutatkozik nálunk: Szekeres Szilvia és a Lila Teknősök

Szekeres Szilvia 4 gyermekes édesanya, családi mindenes, gyermekanimátor és többek között a Lila Teknősök (Esküvői gyermekfelügyelet és szülinapi zsúrok) megálmodója és frontembere.
Kis családi vállalkozás a miénk, ahol mindent mi magunk végzünk, szervezünk és kivitelezünk. Szervezőként és meghívottként igen sok szülinapi zsúron vettem részt ,és biztosan állítom, hogy vendéglátóként igen csak kimerítő egy születésnapot úgy megszervezni és lebonyolítani, hogy azon minden vendég, gyermekek és szüleik is jól érezzék magukat, és megkapják a nekik járó kellő figyelmet. Ha úgy érzed egy kis segítség jól jönne gyermeked szülinapi buliján,vagy közeledik a Nagy Napotok és sok gyermekes család is szerepel a vendéglistán, akkor nyugodtan keress minket! Fontosnak tartjuk, hogy egy-egy szülinap, rendezvény a minőségi időtöltésről szóljon.
Tematikus szülinapokat szervezünk különböző kézműves foglalkozásokkal színesítve, minőségi alapanyagokat felhasználva, kreatív időtöltést biztosítva az ünnepelt és vendégei számára. Esküvőkön, céges rendezvényeken kitelepülve "mobil" játszóházat biztosítunk.

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A Mikulás titkai: kirándulás Mikulásfalvára

A Mikulás titkai: kirándulás Mikulásfalvára

Mikulásdalokat zümmögünk magunkban már novemberben és titkon reméljük felnőttként is, hogy eljön-e. Mikulásfalvára kirándultunk, hogy megnézzük, milyen az élet a sarkkörön, és hogy él a Mikulás.
Hogyan készítsünk mutatós kanadllót?

Hogyan készítsünk mutatós kandallót?

Az elmúlt években sok-sok facebook csoportban, fényképésznél készült karácsonyi családi képen tűnt fel egy-egy dekorációs kandalló képe, amit mindig irinykedve néztem. 
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2020 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyi zenék gyerekeknek - hangolódjunk az ünnepekre

Karácsonyi zenék gyerekeknek - hangolódjunk az ünnepekre

Klasszikus és modern karácsonyi dalok, melyek garantáltan meghozzák az ünnepi hangulatod! Készítettünk egy válogatást a legkisebbeknek is, fogadjátok szeretettel és hangolódjatok együtt az ünnepre!
Ugrás az oldal tetejére