Jelenlegi hely

Vállalkozó anyukák sorozat

Helyi vállalkozó anyukákat támogató sorozatot indít a Zalaimami, ahol minden alkalommal megismerhettek egy inspiráló történetet, egy jó ötletet.

Bemutatkozik nálunk: Szekeres Szilvia és a Lila Teknősök

Szekeres Szilvia 4 gyermekes édesanya, családi mindenes, gyermekanimátor és többek között a Lila Teknősök (Esküvői gyermekfelügyelet és szülinapi zsúrok) megálmodója és frontembere.
Kis családi vállalkozás a miénk, ahol mindent mi magunk végzünk, szervezünk és kivitelezünk. Szervezőként és meghívottként igen sok szülinapi zsúron vettem részt ,és biztosan állítom, hogy vendéglátóként igen csak kimerítő egy születésnapot úgy megszervezni és lebonyolítani, hogy azon minden vendég, gyermekek és szüleik is jól érezzék magukat, és megkapják a nekik járó kellő figyelmet. Ha úgy érzed egy kis segítség jól jönne gyermeked szülinapi buliján,vagy közeledik a Nagy Napotok és sok gyermekes család is szerepel a vendéglistán, akkor nyugodtan keress minket! Fontosnak tartjuk, hogy egy-egy szülinap, rendezvény a minőségi időtöltésről szóljon.
Tematikus szülinapokat szervezünk különböző kézműves foglalkozásokkal színesítve, minőségi alapanyagokat felhasználva, kreatív időtöltést biztosítva az ünnepelt és vendégei számára. Esküvőkön, céges rendezvényeken kitelepülve "mobil" játszóházat biztosítunk.

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!