Jelenlegi hely

Kapcsolat - Zalaimami

E-mail: zala@imami.hu 

Telefon: 30/33-00-33-1

Impresszum
 

Kedves Látogató!

Ha most jársz itt először, szeretettel köszöntelek! Ha visszatérő látogató, netán már regisztrált felhasználó vagy, különösen nagy öröm, hogy újra „találkozunk”!

Az a tény, hogy Te itt vagy (és az is, hogy az ország szinte minden megyéjében van már "imami oldal") mutatja, hogy van igény az anyukák helyi igényeit kielégítő, mindent egy helyen összefoglaló weboldalra.

Amikor 2011 őszén (egy akkor másfél éves kisfiú anyukájaként) hozzáfogtam az egerszeg.imami.hu oldal szerkesztéséhez, még nem is sejtettem, mennyi kihívás, kaland, tapasztalat és öröm vár rám! Azóta évek teltek el, született egy kislányom is, az oldal pedig a zala.imami.hu címen folytatja: hiszen minden zalai kismamának, családanyának szeretnék hasznos, szórakoztató tartalmakat közvetíteni.

Már látom, a zala.imami.hu sosem lesz kész! Mindig új és új ötletek merülnek fel, amivel jobbá, hasznosabbá, tartalmasabbá tehetjük számodra az oldalt. Merthogy most már nem csak én, hanem az országossá vált "imami franchise" minden tagja ezen dolgozik.

Az alábbi Üzenet Űrlap segítségével kérlek jelezd, ha az oldal bármely szolgáltatásával, vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszek minden észrevételt, javaslatot, kritikát. Ahogy nyitott vagyok minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat.

 

Szép Napot!

Szűcs Szabina

Milyen ügyben fordulsz hozzánk?