Jelenlegi hely

Szoptatási tanácsadás Zalában

Új szakértővel bővült a Zalaimami.hu csapata, Bedő-Miháczi Helga IBCLC, szoptatási tanácsadó, védőnő személyében. Itt olvashattok arról, hogy miben tud segíteni a kismamáknak, anyukáknak.

Zala megye első nemzetközi minősítésű laktációs szaktanácsadójaként (IBCLC) segítek az anyatejes táplálással kapcsolatos nehézségek leküzdésében. A család otthonában történő, személyre szabott tanácsadás során szeretném a tudásomat, tapasztalataimat átadni a kisbabájukat természetes módon táplálni akaró anyáknak, hogy megfelelő ismereteket és kellő magabiztosságot szerezzenek.

Speciális táplálási igényű babák szoptatásában is van tapasztalatom, így a koraszülött gyermekek, izomtónus zavarral küzdő csecsemők esetében szintén hasznos gyakorlati útmutatást kaphatnak tőlem. Valamint a szoptatásbarát kiegészítő módszerekkel is megismerkedhetnek az egyéni tanácsadás során.

A szoptatási tanácsadáson kívül a hozzátáplálással, ablaktációval kapcsolatos kérdésekkel is fordulhatnak hozzám. Védőnőként a várandósságra, szülésre és szoptatásra való felkészítő, segítő beszélgetéssel is támogatom a babavárás időszakában a családokat.

                                                                                                   

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!