Jelenlegi hely

Csajfeszt - végre valami nekünk!

Végre. Valami. Nekünk.  - Ezt tesszük hozzá, ha kérdezik, hogy mi ez, miről szól. Mert: a Csajfeszt az egyetlen fesztivál, amelyik kifejezetten Nekünk, Nőknek szól.

 

Hagyd magad mögött egy kicsi időre a pasid meg a távirányítóját és foglalkozz/törődj csak magaddal, a barátnőid, munkatársnőid, "hittársaid" körében. Egy, kettő vagy akár négy napig. Gyere korán, maradj sokáig. Nem kerül neked semmibe (és nincs apróbetűs rész sem), viszont rengeteg kedvezményhez, ingyenes programhoz jutsz, amikhez, amúgy, a Csajfeszt nélkül nem jutnál.

A Csajfeszt egy programcsokor, aminek a földrajzi középpontja Budapest egyik leglátványosabban fejlődő városrésze a "Corvin", vagyis a VIII. Corvin sétány. Könnyű BKV-val, gyalog idetalálni, vonattal 50%-os MÁV-START-Csajfeszt kedvezménnyel érkezni, vagy kocsival zárt helyen parkolni, akár alkoholt fogyasztani és extra-kedvezményes pótsofőrrel távozni...

A konkrét programokat megtalálod a Facebookon, a weboldalunkon, vagy a Pesti Est aktuális számában, de folyamatosan olvashatsz rólunk a Life.hu-n is.Lélek és ápolás, divat, szépségápolás, vásárlás, kultúra, egészség, sport, finom ételek és italok, koncertek, előadások, fórumok, játékok, és igazi fesztivál hangulat. A részleteket megtalálod a Programfüzet menüpont alatt, illetve itt a Facebook oldalunkon. De pár szóban itt is:):

Belmondo, LGT Respect, Biga, Roy, Bebe, Karácsony János, Csonka András, Garami Funky Stars, Kocsis Tibor, Veres Mónika Nika, Oláh Gergő, Pély Barna, Gájer Bálint, Ördög Nóra, Szily Nóra, Takács Nóra, Müller Péter, Nánási Pál, Csonka András, Sütő Enikő, Corvin Mozi, élő és holt zene, tánc, traccsparty, lélekápolás, Angyalműhely Ördög Nórával, Spin racing, Spinning, Jóga, Fáklyás Kangoo, Női önvédelem, Karrier tréning, divatbemutatók, Femcafé Bikini Tour, sminkelés, fodrászolás, styling, portréfotózás, nappali gyerekprogramok, pálinka, lángos, bor, sör, koktél, látványkonyha, piadina, vásárlási akciók, nyereményjátékok, lacipecsenye, pasimegőrző, Corvin Plaza kedvezmények, játékvár, lekvár, stb.-stb.

Végre. Valami. Nekünk. Várunk.

 

A Csajfeszt-kompánia

csajfeszt.hu

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.
Ugrás az oldal tetejére