Jelenlegi hely

Decsi-Bolla Zsuzsanna

"Ne másokat figyelj, hanem önmagadat. És hagyd, hogy ami belül van, az felszínre bukkanjon, bármilyen kockázattal jár is. Nincs nagyobb kockázat az elfojtásnál." /Osho/

Hát milyen igazak ezek a szavak – különösen, ha a vajúdásról, szülésről van szó!

Decsi-Bolla Zsuzsanna dúla vagyok, két gyermek édesanyja.
Az anyaság mindig is sokat jelentett számomra. Akkor is, amikor gyermekként a játékbabát ringattam.
És akkor is, amikor „igazi” Anyaként pocakomat tologattam, gyermekeimet tartottam a karomban.

Úgy gondolom, a várandósság és a szülés misztériuma a legnagyobb beavatás egy nő életében.
Dúlaként ennek támogatására tevékenykedem, segítem a hozzám bizalommal forduló Nőket.

Szüléstámogató dúla oklevelemet 2011. márciusában szereztem, amikor is Dézsi Réka vezetésével részt vettem a DONA International alapképzésén.

Számomra fontos a folyamatos tanulás, meglévő ismereteim bővítésére és új információk szerzésére minden eszközt igyekszem kihasználni – legyen az könyv, internet, tanfolyam.

Példaképen Ina-May Gaskin, a világ leghíresebb bábája (aki nemrégiben alternatív Nobel-díjat kapott a természetes szülés és a bábai hivatás területein elért eredményiért), a Spirituális bábaság című, magyar nyelven is megjelent könyv szerzője. Amit Ina-May tett és tesz az USA-ban és világszerte a nők nőiségükben való kiteljesedése és a természetes szülés elfogadása/elfogadtatása terén, azt szeretném magam is „kicsiben”, szűkebb környezetemben megvalósítani.

Várom kérdéseiteket várandósság, szülés, szoptatás, gyermekágy témákban, a dúlai hivatással kapcsolatban. Szívesen veszem, ha ezekkel a témákkal kapcsolatban pozitív benyomásaitokat, élményeiteket is megosztjátok velem/velünk, az aggodalmak, kétségek, kérdések mellett!

Kérdéseitekre 5 munkanapon belül válaszolok.